Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | До уваги підприємств, зацікавлених у розвитку ділового співробітництва з країнами Південно-Східній Азії
AA

До уваги підприємств, зацікавлених у розвитку ділового співробітництва з країнами Південно-Східній Азії

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) в часи війни особливу увагу приділяє пошуку нових ринків та відновленню роботи на традиційних для України ринках. Одним з таких регіонів є Південно – Східна Азія, куди Україна завжди постачала продукцію з високою доданою вартістю: машино-та приладобудування, суднобудування, енергетичне й транспортне обладнання, ін.

На жаль, частина цих контактів була втрачена у зв’язку з війною та логістичними проблемами.

Міжнародна асоціація «Бізнес в ОЕСР» (Організації економічного співробітництва і розвитку) створила спеціальну робочу групу для контактів із бізнес-об’єднаннями країн Південно-Східної Азії.

Оскільки УСПП як спостерігач представляє Україну в «Бізнес в ОЕСР», новостворена робоча група є реальним інструментом для українських компаній для пошуку партнерів та налагодження нових шляхів постачання у Південно-Східній Азії.

З метою надання цій діяльності більш системного характеру пропонуємо підприємствам, зацікавленим у розвитку ділового співробітництва з країнами Південно-Східній Азії, не пізніше 17 листопада 2023 року заповнити анкету, що доступна за посиланням http://forms.gle/cTiaAhwnjf9dkM7f6 .

Контактна інформація:

моб.тел. 80503533402, e-mail: ved3@uspp.org.ua

контактна особа: Куцева Світлана Геннадіївна.

 

Читайте також

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...