Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | День Конституції Україні в Южноукраїнській громаді
AA

День Конституції Україні в Южноукраїнській громаді

День Конституції Україні відсвяткували сьогодні южноукраїнці на площі біля виконавчого комітету. Участь в урочистому заході взяли депутати та працівники місцевого самоврядування, представники ВП ПАЕС, військові, жителі громади. Музичний супровід свята здійснював колектив духового оркестру «Gard-Band». Присутніх на площі привітав міський голова Валерій Онуфрієнко, який висловив побажання, щоб «Конституція залишалася неушкодженою скринькою, що втілює наші мрії та береже цінності й народу мудрість». Він також вручив посвідчення почесних громадян громади (посмертно) рідним двох воїнів – Вадима Дмитрика та Олександра Кушніра.

До пам’ятного знаку «Незламні духом», що на Меморіальному комплексі, поклали квіти секретар Южноукраїнської міської ради Денис Кравченко, депутат міської ради Антоніна Мартинко та т.в.о.начальника управління кадрів філії ВП ПАЕС Михайло Костюченко.

У Костянтинівському старостинському окрузі відбулися урочисті заходи до Дня Конституції України в яких взяли участь староста округу Олександр Черней, керуючий справами виконкому Віталій Паненко та жителі селища. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих Героїв та поклали квіти на Алеї пам’яті.


Також у Іванівському старостинському окрузі відбувся урочистий захід до Дня Конституції України в якому взяли участь староста округу Ігор Латій та жителі села. Учасники заходу поклали квіти до Меморіальної дошки загиблому Герою Гончаруку Миколі Павловичу у Панкратовому та до Меморіального пам’ятного знаку загиблим захисникам у роки Другої Світової Війни у Іванівці.

 

 

 

 

Читайте також