Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | День клієнта в центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
AA

День клієнта в центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

23 лютого Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ) проведено День клієнта. Впродовж дня  фахівці із соціальної роботи надавали   відвідувачам  інформацію про види соціальної підтримки та послуги  Центру.

Крім того, у приміщенні центру представниками Міжнародної організації з  міграції, в рамках проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) та постраждалих від конфлікту населення в Україні», здійснювалося соціологічне дослідження проблемних питань внутрішньо переміщених осіб.

Метою опитування було зібрати інформацію для вивчення соціально-економічної характеристик та домогосподарств, які складаються з ВПО, тенденції і наміри   переміщуватись,  зайнятості і засобів до існування, доступ до соціальних послуг, довгострокових рішень і потреб в допомозі.

 

 

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Увага ветеранам!

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Онлайн курси програмування та ІТ-професій з гарантією працевлаштування від Mate...

​​​​​​​Соціальні послуги для полонених, цивільних, яких незаконно утримує агресор, звільнених з полону та членів їхніх родин: як можна отримати?

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

Міністерство соціальної політики України робить все можливе, щоб військовоп...