Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська святкує 30-ти річний ювілей
AA

Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська святкує 30-ти річний ювілей

Сьогодні виповнюється 30 років від дня утворення комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнськ». З нагоди цієї дати колектив підприємства привітав перший заступник міського голови Олексій Майборода. Він побажав працівникам успіхів у своїй діяльності, а підприємству – побільше клієнтів, фінансової стабільності та процвітання, вручив кожному подяки міського голови за сумлінну працю, квіти та сувеніри.

26 жовтня 1993 року вперше відкрилися двері у новоствореному комунальному підприємстві «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська», першою директоркою якого стала Валентина Опанасівна Іванова, яка очолювала підприємство близько 7 років. На той час у колективі працювало 5 спеціалістів.

Швидко Южноукраїнське БТІ стало затребуваним серед населення, у зв’язку з цим штат щороку збільшувався, згодом у підприємстві працювало 17 осіб.

З 1 січня 2013 року відбулися зміни в законодавстві, згідно якого з послуг, які надає БТІ, забрали функцію реєстрації прав на нерухоме майно. У зв’язку з цим штат підприємства довелося значно скоротити.

За ці роки змінювалось і керівництво БТІ: на зміну Валентині Івановій прийшов Богдан Грицевич, а пізніше – Євген Вакар. Кожен з них вніс свій посильний вклад у розвиток комунального підприємства та докладав неабияких зусиль, щоб надавались послуги населенню швидко, якісно та професійно.

З 2016 року КП «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська» очолює Уляна Коваль. У даному підприємстві вона працює з 2000 року. Спочатку Уляна Юріївна займала посаду інженера з технічної інвентаризації нерухомого майна, здобула достатнього професійного досвіду, отримала підвищення і успішно очолює БТІ вже 7 років.

Під її вправним керівництвом працюють спеціалісти: Тетяна Вендель – технік з інвентаризації нерухомого майна, Тетяна Іщенко – інженер з інвентаризації нерухомого майна, Віта Сенченко – бухгалтер та Катерина  Більчук – інженер з інвентаризації нерухомого майна, яка нині перебуває у декретній відпустці.

Колектив невеликий, проте дружний і відповідальний. Кожен фахівець свій напрямок знає «на відмінно», а тому швидко відпрацьовує поставлені задачі.

Підприємством передбачена діяльність у сфері інжинірингу, технічної інвентаризації, реєстрації в реєстрі ЄДЕССБ, надання консультативних послуг в цих сферах, обстеження нерухомості при вводі в експлуатацію по «будівельній амністії» (без дозволу на будівництво), надання архівної інформації щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно до 01.01.2013 року, надання інших допоміжних комерційних послуг.

 

 

 

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...