Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 2023-2024 навчальний рік стартував
AA

2023-2024 навчальний рік стартував

24 серпня 2023 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Южноукраїнської міської територіальної громади, яка відкрила початок 2023-2024 навчального року. Здається все так як і щороку, але ні…

Аналізуючи здобутки  за 2022-2023 навчальний рік і визначаючи проблеми та потреби на 2023-2024 н.р. хочеться передбачити все, щоб своєю працею підтримати тих, хто береже наш мир і спокій на фронті. За цей не легкий для всіх нас час зроблено досить багато. У виступі начальника управління освіти імені Б.Грінченка  Юрія Сінчука було зазначено високі результати освітян Южноукраїнської міської територіальної громади  у  всіх напрямках. Маємо перемоги у конкурсах – захистах МАН, на спортивних аренах, у  навчанні, у конкурсах професійної майстерності, у заходах Всеукраїнського та Міжнародного рівня.  Наші учні показують хороші результати при складанні Національного мультипредметного  тесту. Ми гордимося колективами освітніх закладів, їхніми перемогами та досягненнями.

Багато нагород отримано освітянами громади, але найголовнішою нагородою сьогоднішньої конференції стало визнання «Кращими освітянами 2022- 2023 н.р.» та отримання Премії міського голови  наших  педагогів- захисників. Саме вони, на думку комісії, своїм прикладом виховують патріотизм у своїх учнів та вихованців. Приємно було чути і бачити одного із них –вчителя фізичної культури та Захисту України ліцею №4  Макаренка Юрія Васильовича, який звернувся до освітян зі словами віри в перемогу і ЗСУ, з вірою та переконанням у тому, що освітяни завжди тримають стрій.

Крім Юрія Васильовича «Кращими освітянами року» стали: Головатий Юрій Вікторович, учитель фізичної культури та Захисту України ліцею  №1 імені Захисників Вітчизни, Земниця Олександр Сергійович, вчитель фізичної культури ліцею №3, Бондар Валерій Юрійович, вчитель трудового навчання Іванівської гімназії, Марциненко Анатолій Володимирович, вчитель хімії та біології Костянтинівської гімназії, Осадчук Олександр Філімонович, керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Центру дитячої та юнацької творчості. 

Усі колективи у 2022- 2023 році брали активну участь у волонтерській діяльності допомагаючи ЗСУ. Свою допомогу вони проявляли як фінансово так і морально та матеріально, за що кожен освітній заклад отримав символічну нагороду від Профспілки працівників освіти міста та управління освіти «За волонтерську діяльність»

Бажаємо всім нам гарного та плідного 2023-2024 навчального року, 
миру та досягнень у всіх освітянських починаннях,
а головне — Перемоги.

 

Читайте також

Прибираємо громаду разом

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  Відповідно до Розпорядження міського голови від 15.04.2024 року №110-р «Про проведен...

До уваги батьків і учнів! Розклад руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ – Южноукраїнськ» із 16.04.2024 року

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  РОЗКЛАД  руху автобусів (І рейс)  Южноукраїнськ  (вул. Свободи, 46) ...

Вітаємо з перемогою!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

30 березня у місті Черкаси відбувся відкритий Чемпіонат Фітнес-турніру «СУЗІР’Я  FI...

До уваги батьків і учнів!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

В розкладі руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ –...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 01.04.2024 року на маршрут Южноукраїнськ-МПЗ-МПЗ-Южноукраїнськ виходе «Шкільний автобус&raqu...

Увага! Вакансія

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка інформує про наявну вакансію техн...