Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено освітянську серпневу конференцію
AA

Проведено освітянську серпневу конференцію

У рамках реалізації  державних  завдань щодо модернізації освіти та належної підготовки до нового навчального року   25   серпня 2015 року  на базі   Южноукраїнської загальноосвітньої школи №2   проведено  пленарну частину серпневої конференції працівників освіти Южноукраїнська.   На конференції підведено підсумки минулого 2014-2015 року та поставлено нові завдання на 2015-2016 навчальний рік.

 

 

            У холі школи були розміщені численні виставки та презентації з досвіду роботи педагогічних працівників міста та виставки  робіт вихованців позашкільних навчальних закладів. 

 

 

            У роботі конференції брали участь секретар міської ради Дмитро Мірошник, заступник міського голови Ярослава Нікітіна, начальники відділів міської ради, депутати, педагоги, директори освітянських установ,голови профспілкових організацій, представники батьківських комітетів. 

            Усього в роботі конференції  взяли  участь 242 особи.

            З вітальними словами та оголошенням регламенту роботи конференції  виступив начальник управління  освіти  Юрій Сінчук.

            Юрій Михайлович  привітав учасників серпневої конференції, побажав міцного здоров’я та закликав усіх до активної роботи.

            Гарною традицією стало вітання молодих спеціалістів. Це два вчителя англійської мови гімназії №1.     З побажаннями щастя, міцного здоров’я, горіння та творчості в праці, щедрих педагогічних ужинків, любові від учнів та поваги від колег Юрій Михайлович  запросив молодих учителів  до дружної освітянської родини, вручивши квіти, а від міськпрофради -    фінансову підтримку.

 

 

         Далі  Юрій Михайлович доповів про підсумки роботи навчальних закладів міста  у 2014-2015 навчальному році  та завдання педагогів   у 2015-2016 навчальному році. 

            З найщирішими вітаннями до присутніх звернувся секретар міської ради  Дмитро Мірошник, який сказав, що    освіта сьогодення має складну місію. І полягає вона в тому, що орієнтуючись на завтрашній день, треба мати гарантію - якісну освіту. Адже кожна родина сподівається дати своїй дитині глибокі, сучасні знання, які дадуть змогу ствердитись у житті, бути корисною своїй країні. Праця вчителів, безперечно, заслуговує високого визнання й безмежної вдячності за нелегку і відповідальну роботу.  Вам довірено найбільше багатство нашої країни -  дітей. І саме Ви сприяєте формуванню нових особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день української держави.

            У переддень Дня знань Дмитро  Миколайович   привітав присутніх з Днем знань і початком нового навчального року, подякував за самовіддану працю, подвижництво, оптимізм, а також побажав міцного здоров'я, творчих злетів, натхнення і сили, радості, щастя у всьому і завжди. 

            У другій частині конференції кращим педагогічним працівникам  вручено Почесні грамоти, подяки та інші нагороди.

            26 серпня на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи  №3  відбулися секційні засідання методичних комісій учителів-предметників. Основним завданням усіх було вивчення нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки України щодо вивчення навчальних дисциплін у новому навчальному році та нових змін до навчальних програм.          Важливим питанням стало і реалізація завдань Концепції національно-патріотичного виховання  дітей та молоді    на уроках з різних дисциплін.

 

 

             На секції класних керівників обговорено методичні рекомендації щодо проведення першого уроку - Уроку мужності та милосердя.

            Вітав освітян з початком навчального року і голова спілки ветеранів та учасників АТО Клименко Руслан Іванович. У ході промови  він подякував учителям за високий рівень національно-патріотичного виховання молоді, свідоме ставлення до подій сьогодення.  Руслан Іванович   довів до відома педагогів  намір створити у місті пам’ятний знак про героїв  АТО.   Освітянами була проголошена акція «У пам'ять про героїв АТО», яка мала своє продовження під час секційних засідань предметних методичних комісій.  Зібрані педагогами  кошти в сумі 1770 грн. 20 коп. будуть передані до спілки ветеранів та учасників АТО на спорудження пам’ятного знака.  

Читайте також

Унікальна можливість для ВПО отримати нову професію, допомогти собі та громаді, де ви наразі проживаєте!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад проводить довгост...

Южноукраїнська міська бібліотека. Книжкова викладка до 205-річчя П. О. Куліша, українського письменника.

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Южноукраїнська міська бібліотека оформила книжкову викладку до 205-річчя від дня народження Пантелей...

Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молоді, спорту та культури пройшов відбір та виграв конкурс від ГО "Молодь України"

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В червні цього року Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молод...

Проведено міні-лекцію для осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі на тему: «Торгівля людьми-глобальна проблема людства»

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

30 липня Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, таку дату започаткувала Організація Об'єдн...

Оформити пенсію онлайн за допомогою Дія.Підпису можна! Даємо покроковий алгоритм

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Для зручності людей, які бажають подати заяву на призначення пенсії, але не мають можливості отримат...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 06.08.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 06 серпня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальної гр...