Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
AA

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

         29.07.2010 року    в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради   відбулося  засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

        Розглядалося одне питання: « Про затвердження заходів щодо попередження та захисту лісових насаджень, парків, смуг від пожеж в місті Южноукраїнську».

У зв'язку з настанням тривалого періоду сухої і спекотної погоди, з метою попередження та захисту лісових насаджень, парків, смуг від пожеж в місті Южноукраїнську  комісія вирішила:

1.    Керівникам підприємств і організацій, що мають у постійному користуванні землі лісового фонду, в 10 денний термін провести необхідний комплекс робіт протипожежної профілактики в лісових насадженнях, розробити та затвердити комплексні плани організаційних, інженерно-технічних заходів щодо посилення протипожежної охорони, встановити інформаційні попереджувальні знаки;

2.    Заборонити в пожежонебезпечний період сільськогосподарські пали на земельних ділянках, що межують з лісовими насадженнями, а також вогневу очистку  в смугах  відве-дення автомобільних доріг і залізниць.

3.    Вжити заходів щодо охорони і захисту лісів, організації підрозділів для
ліквідації лісових пожеж, сміттєзвалищ поблизу лісових масивів,

4.    Заборонити в'їзд до лісових насаджень транспортних засобів у період високої пожежної небезпеки  в порядку, передбаченому законодавством.

Контроль за виконанням рішення покладено на начальника міського відділу ГУ МНС України в Миколаївській області Долінського О.А.

 

 

 

                                                                                


 

 

                                                                                

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 29.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 29 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...