Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська»
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська»

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська», який розроблений управлінням розвитку інфраструктури та управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.
Підставою для розробки проекту є Закони України «Про місцеве самоврядування», «Про благоустрій населених пунктів», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».
Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 2 липня 2010р. оприлюднений на офіційному сайті міста за адресою: www.yujnoukrainsk.mk.ua та в інформаційній системі «АМУ - Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою: www .auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, міській бібліотеці №1 та бібліотеці ПК «Енергетик».
Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста за адресою: www.yujnoukrainsk.mk.ua та в інформаційній системі «АМУ - Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk
Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, тел.: 5-51-69, 2-11-24.


 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...