Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Фестиваль дитячої творчості «Сузір`я талантів» серед дітей дошкільних навчальних закладів м. Южноукраїнська
AA

Фестиваль дитячої творчості «Сузір`я талантів» серед дітей дошкільних навчальних закладів м. Южноукраїнська

З метою виявлення та підтримки талановитих і обдарованих дітей, розширення культурного та мистецького світогляду підростаючого покоління, залучення педагогів до творчого зростання, 30 квітня 2009 року проведено міський фестиваль „Сузір`я талантів» серед дітей дошкільного віку, в якому прийняли 45 учасників від дошкільних навчальних закладів № 2,3,6,8,9. 
Фестиваль проходив у формі колективних та аматорських творчих виступів за номінаціями «Вокал» та «Хореографія».
  Виступи учасників фестивалю відзначилися глибоким змістом, досконалою формою та творчим підходом. Фестиваль продемонстрував високий потенціал виконавської майстерності, творчий неординарний підхід до виконання музичних композицій, виявив музичні та акторські здібності дітей, розкрив секрети педагогічної майстерності. 
  Результати фестивалю засвідчили, що у всіх дошкільних закладах міста створено належні умови для розквіту творчих обдарувань вихованців.  
  Виконуюча обов`язки директора ЦДЮТ Зав`ялова К.С. та педагог-організатор Половинкіна Л.В. створили необхідні умови для проведення фестивалю, тому захід пройшов на належному рівні, і продемонстрований на телеканалі «Всесвіт».
  За рішенням журі, яке складалося із фахівців, дошкільні навчальні заклади та учасники нагороджені грамотами управління безперервної освіти і науки та заохочені подарунками. 
  Організаторами фестивалю є управління безперервної освіти і науки, міський методичний кабінет та Центр дитячої та юнацької творчості.
Фінансування фестивалю здійснювалося за рахунок бюджетних коштів у відповідності до міської «Програми розвитку освіти на 2006-2010 р.р.».

Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Оголошено відбір на посаду «Інспектора відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»  ГУНП В Миколаївській області

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на інспекторів Служби освітньої безпеки&nbs...

Зустріч «Духмяний чай»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  У Панкратівському бібліотечному пункті відбулася зустріч «Духмяний чай»,...