Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
AA

Засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати

23.04.2009 року відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати.
 На засідання запрошені керівники підприємств-боржників ВАТ «Юженергобуд», ТОВ «Крістіна і Ко», КП «ТСД», ПП «Южноукраїнська фармацевтична компанія», ПП «Сокол».
За результатами роботи комісією прийняті рішення:
1. Ініціювати зустріч голови профспілкової організації ВАТ «Юженергобуд» та голови Миколаївського обкому профспілки енергетики та електротехнічної промисловості з представниками виконавчих органів для спільного вирішення проблемного питання проведення остаточного розрахунку ВП ЮУ АЕС за виконані роботи в 2008 році. 
2. ПП «Южноукраїнській фармацевтичній компанії» надати копії платіжних доручень про зняття з розрахункового рахунку коштів для перерахування внесків до загальнообов’язкових фондів. 
3. ПП «Южноукраїнській фармацевтичній компанії» надати інформацію до НБУ та органів прокуратури щодо ситуації яка склалась з перерахуванням грошових коштів банком СКБ «Дністер» Миколаївське відділення №1,.
4. УП та СЗН підготувати лист керівництву банку СКБ «Дністер» Миколаївське відділення №1 щодо своєчасного проведення розрахунків зі сплати загальнообов’язкових страхових внесків і податків по ПП «Южноукраїнська фармацевтична компанія»
5. КП «ТСД» надати до відділу державної виконавчої служби Южноукраїнського міського управління юстиції касові документи для здійснення перевірки руху коштів по підприємству .
6. УП та СЗН на наступне засідання комісії підготувати інформацію про підприємства дебітори ТОВ «Крістіна і Ко» та відповідні суми заборгованості.


Читайте також

Ти як? Інформаційна гігієна

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

27 червня фахівцем із соціальної роботи Денного центру соціально-психологічної допомоги особам,...

Оголошено відбір на посаду «Інспектора відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»  ГУНП В Миколаївській області

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на інспекторів Служби освітньої безпеки&nbs...

Зустріч «Духмяний чай»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

  У Панкратівському бібліотечному пункті відбулася зустріч «Духмяний чай»,...