Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | 10 травня відбувся еко-квест «ЕкоЛогіка»
AA

10 травня відбувся еко-квест «ЕкоЛогіка»

10 травня відділ екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спільно з управлінням культури, молоді та спорту Южноукраїнської міської ради та організацією молоді філії «ВП «ПАЕС» акціонерного товариства «НАЕК «Енергоатом» провів серед учнів ліцеїв Южноукраїнської громади екологічний квест «ЕкоЛогіка».

Захід було проведено на виконання міської Програми охорони довкілля та раціонального природокористування Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (п. 5.7 Екологічне виховання населення) та присвячено Дню сонця, який символізує прихід літа та розквіт усього живого на планеті.

У еко-квесті взяли участь 5 ліцеїв м. Южноукраїнська. Завданням учнів було проходження 5 локацій у парку «Олімп». На кожній з них діти мали відповісти на два питання, виконати одне практичне завдання, за результатами зібрати 5 карток - по одній за кожну пройдену локацію, та якнайшвидше дістатися місця реєстрації.

Ми були впевнені, що наша шкільна молодь обізнана та продвинута в питаннях екології. Але проведений захід дозволив учням перевірити свої знання, отримати корисний досвід та вкотре підтвердити: наші діти – це наше прогресивне та світле майбутнє.

Результати екологічного змагання такі:

1. Перше місце виборола команда 4 ліцею – «Інноватори»

(учні: Паненко Василиса, Узунова Софія, Антонюк Марія)

2. Друге місце посіла команда 1 ліцею – «Екосфера»

(учні: Жураківський Станіслав, Савченко Гліб, Драгомощенко Олег)

3. Третє місце отримала команда 2 ліцею – «Живчики»

(учні: Понікаровський Дмитро, Бортнік Антоніна, Трянова Аліна)

4. Четверте місце зайняла команда 5 ліцею – «Інвайро»

(учні: Фаркаш Софія, Бурдейна Анна, Чабанюк Ксенія)

 

5. П’яте місце посіла команда 3 ліцею – «Мир»

(учні: Фомицький Олексій, Аркуша Максим, Каліна Єва)

Всі учасники отримали цінні призи та команди, які посіли призові місця, нагороджені грамотами.

 

Виражаємо вдячність управлінню освіти імені Б. Грінченка Южноукраїнської міської ради  та КП «Служба комунального господарства» за надану допомогу в організації  еко-квесту.

Окрема вдячність філії «ВП «ПАЕС» акціонерного товариства «НАЕК «Енергоатом» та управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради за надану допомогу в організації заходу та цінні подарунки для учасників змагання.

Справедливо відзначити, що наші діти – талановиті та здібні, достатньо обізнані у сфері екології та кмітливі. Також дякуємо вчителям та безпосереднім керівникам команд за вкладені знання та підготовку учасників еко-квесту!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...