Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено навчання з особами, відповідальними за видачу населенню міста препарату йодиду калію

24.02.2020
Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради

20.02.2020 в приміщені департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради на виконання розпорядження міського голови від 22.01.2020 №17-р «Про заходи з йодної профілактики населення міста Южноукраїнська» було проведено навчання з особами, відповідальними за видачу населенню міста препарату йодиду калію.

На навчанні були присутні відповідальні особи за видачу населенню міста препарату йодиду калію від комунальних підприємств міста, департаменту соціальних питань та охорони здоров`я Южноукраїнської міської ради та об`єднань співвласників багатоквартирних будинків міста (далі ОСББ). Завідуючий консультативної поліклініки комунального некомерційного підприємства «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Олександр Ільїнський  розповів присутнім, в яких ситуаціях слід приймати даний препарат, в якій кількості та протягом якого часу. Спеціалісти управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради доповіли, що з 01 березня 2020, після закінчення формування списків мешканців міста, розпочнеться видача препаратів йодиду калію через відповідальних осіб комунальних підприємств міста, виконавчих органів та ОСББ.

Для більшої обізнаності мешканців міста Южноукраїнська  про йодну профілактику управлінням з питань надзвичайних ситуацій буде видана додаткова інформація.