
Забезпечення населення Южноукраїнської територіальної громади безпечною питною водою
Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, в межах контролю питног...
Res --> 1
УСЕ ВРАХУВАТИ, ЗАПОБІГТИ НЕГАТИВНІ НАСЛІДКИ, ПОТУРБУВАТИСЯ ПРО БЕЗПЕЧНІСТЬ!!!!!!!
В Миколаївський області протягом декількох років зберігається напружена ситуація з захворюваннями на кишкові інфекції, харчові отруєння. Так з 2016 по травень 2019 року зареєстровано 8 спалахів на кишкові інфекції. П’ять спалахів пов’язані з відвідуванням закладів громадського харчування. Не додержання суб’єктами господарювання технологій приготування страв, відсутність медичних оглядів робітників кафе, виготовлення страв з сумнівних продуктів привело на лікарняне ліжко 54 людини.
Що треба врахувати, щоб потім не захворіли діти, не були витрачені гроші на ліки, щоб випускний запам’ятався тільки радісними подіями???
ПРОСТІ ПРАВИЛА ЗБЕРЕЖУТЬ ЗДОРОВ’Я ВАШОЇ РОДИНИ !!!
Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, в межах контролю питног...
Вірус Коксакі – це ентеровірус, який належить до родини Picornaviridae. Він може викликати інф...
Сарана – це спільна назва шкідливих видів комах ряду прямокрилих (Orthoptera) підряду саранопо...
Полинолиста амброзія – найпоширеніший вид амброзії в межах України. Рослина швидко розмножуєть...
Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що у зв’язку з пошир...
Одним із важливих аспектів безпеки дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти є запоб...
Ящур – це гостропротікаюче висококонтагіозне вірусне захворювання, яке здебільшого вражає вели...
Гепатит А — це вірусне захворювання печінки, яке передається переважно фекально-оральним шляхо...
З початком весняно-літнього сезону на споживчому ринку з’являється велика кількість ранніх ово...
Кишкові інфекції мають сезонні коливання, тому в теплу пору року найчастіше спостерігаються епідеміо...