
Забезпечення населення Южноукраїнської територіальної громади безпечною питною водою
Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, в межах контролю питног...
Res --> 1
Арбузинське управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що 09 лютого 2022 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову №102 «Про затвердження Порядку визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів (потужностей) вимогам законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження».
Відповідно до цієї Постанови критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження оператором господарської діяльності у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, включають:
Віднесення потужності оператора до високого, середнього або незначного ступеня ризику здійснюється з урахуванням суми балів, нарахованих за всіма критеріями, за такою шкалою:
Планові заходи державного контролю здійснюються з такою періодичністю:
Крім того, Постанова затверджує форму Акта категоризації потужності, в якому фіксується кількість балів, що визначають ступінь ризику потужності оператора. Акт складається державними інспекторами територіальних органів Держпродспоживслужби щодо кожної потужності оператора не пізніше 01 листопада поточного року.
Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, в межах контролю питног...
Вірус Коксакі – це ентеровірус, який належить до родини Picornaviridae. Він може викликати інф...
Сарана – це спільна назва шкідливих видів комах ряду прямокрилих (Orthoptera) підряду саранопо...
Полинолиста амброзія – найпоширеніший вид амброзії в межах України. Рослина швидко розмножуєть...
Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує, що у зв’язку з пошир...
Одним із важливих аспектів безпеки дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти є запоб...
Ящур – це гостропротікаюче висококонтагіозне вірусне захворювання, яке здебільшого вражає вели...
Гепатит А — це вірусне захворювання печінки, яке передається переважно фекально-оральним шляхо...
З початком весняно-літнього сезону на споживчому ринку з’являється велика кількість ранніх ово...
Кишкові інфекції мають сезонні коливання, тому в теплу пору року найчастіше спостерігаються епідеміо...