Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Засідання комісії

24.10.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

23.10.2024 в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Марії ДРОЗДОВОЇ відбулося  засідання комісії щодо розгляду заяв деяких категорій громадян з виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» та  постанови Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2018 р. № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».

Розглянуто  три питання про перерахунок компенсації за новим показником опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України  та прийнято позитивне рішення.

На цьому тижні відбудеться виплата компенсації 1  члену сім’ї загиблого, кошти будуть перераховані безпосередньо на рахунок продавця житла.