Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Працівники ПАЕС найкраще представили Енергоатом на благодійному марафоні

15.10.2024
Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

Представники Південноукраїнської АЕС у складі корпоративної команди Енергоатома взяли участь у Київському марафоні Незламності, який проходив 12-13 жовтня. Четверо наших спортсменів-аматорів вибороли високі нагороди – дві золоті і дві срібні медалі.

На щорічний благодійний захід до столиці приїхали 9600 бігунів. Традиційно у марафоні брала участь корпоративна команда Енергоатома, до якої увійшли працівники відокремлених підрозділів та Дирекції Компанії. ПАЕС делегувала 17 представників.

 Спортсмени-аматори на вибір долали чотири дистанції: 5, 10, 21 та 42 км. Четверо південноукраїнців показали високі результати. Вячеслав Оголенко, працівник електричного цеху (вікова група 40-49 років, чоловіки) обрав найскладніше випробування – марафонську дистанцію – й виборов срібну нагороду. З таким же успіхом виступив у напівмарафоні (21 км) Микола Сучок, начальник дільниці цеху теплової автоматики і вимірювань (вікова група 60-69 років, чоловіки).

У напівмарафоні серед жінок вікової групи 50-59 років тріумфувала Альона Кислиця, інженер відділу охорони здоров’я, яка впевнено здобула золоту нагороду. На золоту медаль пробіг і Сергій Ковальчук, спортивний інструктор оздоровчо-реабілітаційного комплексу «Іскра», який подолав дистанцію 10 км. Він змагався у віковій групі 60-69 років.

Команда ПАЕС продемонструвала найкращі результати – здобула дві золоті й дві срібні медалі, проте головним для спортсменів-аматорів все ж було отримати позитивні емоції, заряд бадьорості та підтримати благодійну ініціативу.

«Київський марафон Незламності завжди привертає увагу бігунів різного рівня: від професіоналів до тих, хто вирішив випробувати свої сили вперше. Цього року я вперше взяла участь у такому заході. Мій результат у забігу на 5 км у віковій категорії 40-49 років — 17-е місце з 1231 учасниці з часом 27:43. Це не лише показник особистої витривалості, а й символ перемоги над власними обмеженнями та викликами» - ділиться враженнями інженер управління інформації та громадських зв’язків Тетяна Сичова.

Представники Південноукраїнської АЕС виявилися найкращими бігунами в корпоративній команді Енергоатома, яка налічувала 241 учасника і була наймасовішою.

Фінансовим підсумком масштабного дводенного змагання стала вражаюча зібрана сума – понад 10 мільйонів для армії та благодійних ініціатив.