Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щотижнева нарада з комунальних питань

09.10.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У щотижневій нараді з комунальних питань, що відбулася у вівторок, 8 жовтня, під головуванням секретаря міської ради Дениса Кравченка, взяли участь керівники комунальних підприємств, начальники управлінь міської ради та інші.

Секретар міськради перевірив виконання доручень, наданих раніше.

Технічний директор КП ТВКГ Ігор Дорофеєв доповів про підготовку до опалювального періоду. За його словами, будинки, які перебувають на обслуговуванні КП ЖЕО, вже готові, проте більше 70 будинків, якими керують ОСББ, не надали акти готовності до подання тепла. На нараді обговорювалась також складна ситуація щодо тепло- та водних мереж у будинках № 45, 47, 49 по вул. Набережна Енергетиків. Через неякісний ремонт на трубопроводі гарячого водопостачання щодня відбуваються пориви. Зараз ведеться претензійна робота з виконавцем ремонту, проте проблему потрібно вирішувати до початку опалювального сезону. Також обговорювалися питання благоустрою громади, реконструкції критого ринку, стан справ щодо облаштування сигналізації та ремонту покрівлі у Костянтинівській гімназії, роботи з облаштування укрить для дошкільних навчальних закладів.

Наприкінці наради керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради отримали від Дениса Кравченка низку протокольних доручень.