Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Стипендіати міського голови 2024

04.10.2024
Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Щорічно заклади освіти Южноукраїнської міської територіальної громади визначають по одному представнику від закладу для отримання премії міського голови. Претендентами на цю нагороду стають здобувачі освіти, вихованці гуртків і секцій, які протягом минулого навчального року були активними учасниками життя класу, школи, громади, брали участь у різноманітних конкурсах і змаганнях на рівні міста, області, України та за її межами.  

Доброю традицією стало вручення сертифікатів міського голови цим дітям на початку навчального року. Матеріальне заохочення таких дітей мотивує їх самих  та інших учасників освітнього процесу, є взірцем для наслідуванням.

Серед них:

- Ілюшкіна Євгенія, учениця 11-А класу Ліцею №1 імені Захисників Вітчизни;

- Жмура Дмитро, учень 10-А класу Ліцею№2;

- Сергієнко Ксенія, учениця 11-Б класу Ліцею №3;

- Прудкий Олег, учень 9-Б класу Ліцею №4;

- Самойленко Володимир, учень 11-А класу Ліцею №5;

- Коклєва Діана, учениця 9 класу Костянтинівської гімназії;

- Антонюк Єгор, учень 9 класу Іванівської гімназії;

- Узунова Софія, вихованка гуртків «Вишивка стрічками», «Театр мод», «Образотворче мистецтво» Центру дитячої та юнацької творчості;

- Марініч Олена, вихованка гуртка «Огирамі» Станції юних техніків

Батьки, діти, педагоги, представники влади, всі ті, що зібралися в залі виконавчого комітету, створили дуже теплу та святкову атмосферу, а знайомство із стипендіатами викликало у кожного гордість за їхні успіхи та досягнення, які проявлялися у різних сферах життя. Ці діти створюють імідж нашого міста, вони є гордістю ліцеїв, гімназій та позашкільних закладів освіти. І таких як вони у освітянській родині є багато.

Зі словами привітання виступив міський голова Валерій Онуфрієнко. Він наголосив на значимості таких заходів, наголосив, що місту є ким пишатися. Адже, саме такі діти є майбутнім нашої держави. Начальник управління освіти імені Бориса Грінченка Юрій Сінчук подякував владі, депутатському корпусу, педагогам, батькам за те, що вони вносять свій вклад у їх розвиток та навчання, щорічно знаходять можливості для підтримки таких дітей.

Стипендіат міського голови ліцею №1 імені Захисників Вітчизни Євгенія Ілюшкіна від імені всіх висловила подяку за надійну підтримку, допомогу і розуміння дорослих, які завжди поряд, які є надійними партнерами всіх дитячих ініціатив. Після її слів із залу прозвучала репліка: «Це майбутній Президент України»…  У руках цих дітей наш завтрашній день, саме їм жити і творити у мирній, квітучій Україні!