Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено майстер клас з бісероплетіння

02.10.2024
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

У відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» свято продовжується сьогодні для підопічних відділення був проведений майстер клас з бісероплетіння.

Плетіння з бісеру – це мистецтво, яке прийшло до нас з Єгипту. Прикраси створюються з дрібних намистин, бісеру, стеклярусу. Плести бісером не дуже складно, але цей процес вимагає посидючості і терпіння. Освоїти цю техніку наші відпочивальники спробували разом з керівником гуртка «Чарівна намистинка» Центру дитячої та юнацької творчості Оксаною ПІРЯНИК Южноукраїнської міської ради, яка запропонувала створити дерево з ягідками. Це було непросто, адже бісеринки так і намагалися втекти, однак всі впоралися, і кожен забрав з собою на згадку власноруч зроблене деревце та зробили світлини на згадку.

Дякуємо керівництву Центру дитячої та юнацької творчості Южноукраїнської міської ради за організований майстер клас та чудові незабутні емоції.