Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вимоги щодо роботи фітнес-клубів, тренажерних залів
AA

Вимоги щодо роботи фітнес-клубів, тренажерних залів

Вимоги щодо роботи вказаних закладів відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України №54 від 18.09.2020 «Протиепідемічні заходи в деяких закладах фізичної культури та спорту на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»:

– перед початком зміни проводиться температурний скринінг працівникам;

– усім відвідувачам проводиться температурний скринінг при вході до закладу;

– дозволяється одночасне перебування клієнтів у закладі з розрахунку не більше однієї особи на 5 кв. м., але за умов встановлення «зеленого» та «жовтого» рівні епідемічної небезпеки;

– на території на якій установлено «помаранчевий» рівень у закладі можуть перебувати не більше ніж 220 осіб та не більше 1 особи на 10 кв. м;

– проведення групових занять проводиться виключно за попереднім записом;

– на вході до закладу організовується місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками. Доцільно розмістити яскравий вказівник про необхідність дезінфекції рук;

– у зонах проведення занять розміщуються додаткові місця для обробки рук антисептиками, паперові рушники, контейнери для їх утилізації;

– заходи індивідуальної профілактики доцільно періодично транслювати на екранах/огололошувати в місцях проведення занять;

– на період карантину забороняється розміщення в доступі клієнтів рекламних брошур;

– на період карантину забороняється функціонування спа-зон та надання послуг масажу;

– на період карантину забороняється функціонування кулерів з водою. Продаж їжі та напоїв в індивідуальній упаковці дозволяється;

– функціонування басейнів дозволено для індивідуального відвідування;

– кількість клієнтів, що одночасно перебуває у закладі, повинна враховувати та не допускати потенційне скупчення в зонах роздягалень, санітарних та адміністративних зонах;

– тренажери для кардіо-занять, що передбачають тривалий цикл використанням одним клієнтом, повинні бути розміщені з інтервалом не менше 2,5 м один від одного;

– працівники повинні бути одягнені в медичну маску;

–  після кожного зняття ЗІЗ та одягання працівник повинен ретельно помити руки з милом або обробити антисептиком;

– працівники закладу повинні мати п’ятиденний запас ЗІЗ;

– забезпечити постійну наявність рідкого мила, паперових рушників в санвузлах;

– інформування щодо встановлених обмежень при вході;

– вологе прибирання з використанням дезінфекційних засобів кожні 2 години;

– провітрювання приміщень не менше 15 хвилин перед відкриттям та кожні 2 години протягом дня;

– тимчасове відсторонення від роботи осіб з групи ризику;

– самоізолюватись у разі виникнення симптомів респіраторних захворювань.

У разі порушень суб’єктами господарювання  санітарних та  протиепідемічних заходів просимо інформувати Арбузинського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, пров. Короткий, 13, смт Арбузинка, Миколаївська обл., електронна адреса: ugukr_dpss@dpssmk.gov.ua

 

 

 

Читайте також

Профілактика отруєнь сурогатним алкоголем

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинське управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомля...

Щодо роботи Національної платформи продовольчої безпеки

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє...

Щодо повідомлення RASFF

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (далі &nda...

Основні поняття системи НАССР: 7 кроків, 12 принципів

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє...

Щодо роботи Національної платформи продовольчої безпеки

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинським управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє...

Вимоги до дрібнотоварного виробництва та обігу молока

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинське управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє...

Що мають знати поціновувачі грибів та їх реалізатори

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинське управляння Головного управління Держпродспоживсл ужби в Миколаївській області повідом...

Харчові продукти повинні бути безпечними!

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

З метою профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань, харчових отруєнь та дотримання діючог...

Щодо виявлення вірусу АЧС

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинське управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє...

Нові умови ввезення домашніх тварин до Польщі

Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області

Арбузинське управляння Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє...