
Небезпека нітратів у ранніх овочах і фруктах
З початком весняно-літнього сезону на споживчому ринку з’являється велика кількість ранніх ово...
Res --> 1
Відповідно до листа Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області від 17.07.2017р. №14.4.4.2/1535 повідомляємо, що 17.08.2017 року відбудеться тренінг на тему «Впровадження та застосування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), організація проведення моніторингових досліджень, порядок видачі ветеринарних документів».
Зазначений тренінг проводиться компанією ТОВ «МНС ГРУП» Україна, м. Харків. На підставі вищезазначеного Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області запрошує до участі у семінарі суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво харчових продуктів, кандидатури приймаються до 26.07.2017р.
Додаткова інформація за тел. (05132) 3-01-37, 2-79-71, 0982389062, 0936303058, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини – Паталашенко Тетяна Вікторівна.
З початком весняно-літнього сезону на споживчому ринку з’являється велика кількість ранніх ово...
Кишкові інфекції мають сезонні коливання, тому в теплу пору року найчастіше спостерігаються епідеміо...
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області по...
На постійному контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області стоїть пита...
Ботулізм — це серйозне інфекційне захворювання, якого можна уникнути, дотримуючись простих, ал...
Відновлення перевірок у сфері ціноутворення на лікарські засоби надає Держпродспоживслужбі нові важе...
Ключовим питанням довіри споживачів комунальних послуг є обґрунтовані та прозорі тарифи на такі посл...
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області по...