
Небезпека нітратів у ранніх овочах і фруктах
З початком весняно-літнього сезону на споживчому ринку з’являється велика кількість ранніх ово...
Res --> 1
Арбузинське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що 28.04.2020 набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров'я України 23 грудня 2019 року № 2646 «Про затвердження Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження".
Зі змістом законодавчого акту можна ознайомитися за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0042-20#Text
З початком весняно-літнього сезону на споживчому ринку з’являється велика кількість ранніх ово...
Кишкові інфекції мають сезонні коливання, тому в теплу пору року найчастіше спостерігаються епідеміо...
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області по...
На постійному контролі Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області стоїть пита...
Ботулізм — це серйозне інфекційне захворювання, якого можна уникнути, дотримуючись простих, ал...
Відновлення перевірок у сфері ціноутворення на лікарські засоби надає Держпродспоживслужбі нові важе...
Ключовим питанням довіри споживачів комунальних послуг є обґрунтовані та прозорі тарифи на такі посл...
Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області по...