Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня фізичної культури і спорту

13.09.2024
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня (Указ президента від 29 червня 1994 року № 340/94).

Наша громада має багату спортивну історію та талановитих спортсменів, які представляли і представляють нашу країну на різних міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Спорт відіграє важливу роль і під час війни, допомагаючи людям зберегти фізичне та психологічне здоров'я, підтримувати єдність та моральність, а також забезпечувати душевний відпочинок та відволікання від негативних емоцій. 

Тож сьогодні міський голова Валерій Онуфрієнко висловив свою повагу та відзначив подяками міського голови тренерів та спортсменів за їх професійність та щоденну нелегку працю з молодим поколінням.

З вітальним словом до присутніх звернулась начальниця управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради Неля Захарко, яка подякувала спортсменам, тренерам, педагогам, фахівцям сфери фізичної культури і спорту – усім, хто всупереч складнощам докладає зусиль для зміцнення та примноження славних спортивних традицій.