Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася нарада з медичних питань

13.09.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У четвер, 12 вересня, відбулася нарада з медичних питань під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка за участі депутатів профільної комісії.

Представники медичних закладів первинної та вторинної ланок доповіли про поточні справи у лікарнях: підготовки до опалювального сезону, змін до контрактування НСЗУ та планування діяльності на 2025 рік, рівня захворюваності населення на Covid та інші хвороби, бронювання лікарів, щодо роботи фельдшерсько-акушерських пунктів в селах громади, придбання та функціонування медичного обладнання, яке придбано за кошти бюджету громади, ліцензування нового обладнання,тощо. Також обговорили питання, які були порушені депутатами Южноукраїнської міської ради на останній сесії міської ради та проблеми, які виникають в роботі керівників закладів, шляхи їх вирішення. Міський голова наголосив на тому, що НКП «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» мають тісно співпрацювати одне з одним для забезпечення населення максимально якісними медичними послугами.

Валерій Онуфрієнко надав низку протокольних доручень управлінню охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради та керівникам лікарень та чіткі строки для їх виконання.