Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Обговорення тарифного питання

12.09.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

11 вересня у сесійній залі пройшло обговорення тарифного питання з представниками громади. У цій зустрічі взяли участь жителі Южноукраїнської громади, представники виконавчого комітету, керівництво КП ТВКГ та журналісти ЗМІ.

Начальник управління економічного розвитку Тетяна Тацієнко детально розповіла про причини збільшення собівартості послуг з постачання теплової енергії та гарячої води (зростання цін на пальне, електроенергію, витратні матеріали тощо), окремо зупинилася на механізмі поступового введення в дію нових тарифів після закінчення війни (у разі прийняття членами виконкому рішення щодо їх підвищення), доповіла про матеріальну допомогу для малозахищених верств населення на відшкодування витрат з збільшення платежів за комунальні послуги та відшкодування комунальному підприємству з бюджету різниці між діючими та економічно обгрунтованими тарифами для населення.

Представники влади та керівництво КП ТВКГ відповіли на всі питання жителів громади щодо обґрунтування тарифів, теплопостачання на випадок відключення електроенергії, існуючих соціальних програм, встановлення лічильників тощо.