Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

26.08.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Торгово-промислова палата за підтримки Програми Розвитку ООН (UNDP) в межах проєкту «Support private sector and resilience in Ukraine» за фінансової підтримки уряду Чеської Республіки організовує діловий візит на Міжнародну інженерну виставку з 8 по 11 жовтня 2024 року в місті Брно (Чехія).

Ділова програма буде включати в себе розміщення компаній на національному стенді та участь у бізнес-форумі за участі представників урядових кіл та бізнесу Чехії.

Цього року за підтримки ПРООН в Україні ТПП України організовує Колективний національний стенд для всіх регіонів України, на якому компанії будуть проводити презентації, ділові зустрічі з потенційними партнерами, в разі неможливості взяти участь фізично бізнес може розмістити свою інформацію в експортному каталозі.

Участь у діловому візиті дозволить представникам українського бізнесу:

• показати свою продукцію та обладнання;

• провести зустрічі з ключовими представниками бізнес-спільнот України та Чехії;

• обговорити найактуальніші проблеми, виклики та можливості у машинобудівній галузі;

• встановити контакт з лідерами індустрії та отримати унікальний досвід; 

• здобути практичний досвід для подальшого успішного розвитку своїх проєктів та можливої співпраці.

Інформуємо, що витрати на участь в колективному стенді та діловому форумі покривається ПРООН, а послуги з організації транспорту та проживання компанії сплачують самостійно. Для компенсації витрат на логістику Ви можете скористатись програмою Ukraine-Ready4EU, за умовами якої компанія може компенсувати до 2 500 Євро. В оформленні заявці на програму Ukraine-Ready4EU, ТПП України надаватиме необхідну консультативну допомогу.

Реєстрація за посиланням: https://fonns.gle/xQ9x7Gxut8ExCPnZ

Зважаючи на обмежену кількість місць просимо заповнити заявку до 10 вересня 2024 року включно.

Контактні особи в ТПП України: Анна Любима (ast-ier@ucci.org.u, тел.: +380955466509); Андрій Голято (a.v.goliato@gmail.com, тел. +380676629656); Валерія Забашта (zva-zed@ucci.org.ua, т. +380503664997).