Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні мешканці селища Костянтинівка!

09.08.2024
Костянтинівський старостинський округ

Відповідно до п.5 розділу ІІІ Закону України «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», населені пункти, які раніше належали до категорії селищ міського типу, віднесені до категорії селищ.

Керуючись наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016 №56 «Про затвердження Інструкції з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах» всі місцеві ради територіальних громад зобов’язані вести первинний погосподарський облік. Тому прийнято рішення про створення робочої групи, яка буде здійснювати обхід домогосподарств з метою ведення первинного обліку особистих селянських господарств, площ земельних ділянок в користуванні, визначення реальної кількості домоволодінь та чисельності мешканців селища Костянтинівка.

Просимо мешканців які мають можливість самостійно уточнити облікові дані, а саме: площа земельної ділянки, наявність крупного рогатого скота (корови, свині, кози, вівці всіх порід) звертатися в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 12.00 до 13.00 за адресою: пл. Соборна 20 (адміністративна будівля старостату, каб.9).