Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Літературна вітальня «Впізнай літературного героя»

09.08.2024
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Літо - гаряча пора для бібліотек і для бібліотекарів, коли дітям не тільки пропонують книги, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. Ось і сьогодні наша бібліотека запросила своїх читайликів до літературної вітальні, взяти участь у грі-вікторині «Впізнай літературного героя», яку підготував відділ обслуговування дітей старшого та середнього шкільного віку.

Діти весело та цікаво провели свій вільний час, впізнавали своїх улюблених героїв, читали і обговорювали цікаві книжки, отримували позитивні емоції і хороший настрій.

Родзинкою заходу було - обрати книгу на осліп. Юним читачам була представлена незвична книжкова виставка. Книги різних жанрів були обгорнуті різнокольоровим папером. Знайомство з книгою таким чином дуже цікаве і незвичне, коли тобі пропонують і ти не бачиш її обкладинки. Діти обирали книги, які потім взяли додому читати. Як бонус вони отримали яскраві закладки для зручного читання. Також наших читайликів ми пригостили персиками, краплинка - вітамінка хай додасть користі для подальшого розвитку малечі

Долучайтесь до читання, бібліотека чекає на вас!