Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Унікальна можливість для ВПО отримати нову професію, допомогти собі та громаді, де ви наразі проживаєте!

06.08.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад проводить довгостроковий проєкт з розвитку громад, куди квлючено компонент з навчання проєктних менеджерів з місцевого і регіонального розвитку “Школа активістів 2.0”!

Мета: надання знань і навичок у проектному дизайні на проектному менеджменті для майбутніх спеціалістів з регіонального розвитку у напрямках проектів сталого економічного розвитку територій, підтримки ММСП, роботи з місцевими органами самоврядування, побудови площадок для діалогу зацікавлених сторін і адвокації інтересів підприємців.

Цільова аудиторія: ВПО та в меншій мірі інші соціальні групи та потенційні лідери змін, які мають бажання системно займатися проектною діяльністю в організаціях громадянського суспільства або в офісах місцевого розвитку при місцевих радах громад.
Учасники в кількості 15 осіб з Черкаської, Вінницької, Кіровоградської областей та 15 осіб з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей будуть навчатися в 2 школах. Вони отримають знання з проектного менеджменту, фандрейзингу, побудови зв’язків та управління організаціями, ненасильницької комунікації, соціального підприємництва, бізнес-планування, супервізії від фахівців. Навчання має практичні сесії з розробки проєктів в аудиторії та виїзди у громади для проведення досліджень думки жителів та локальних підприємств.
Програма навчання:
✧ 10 днів, поділених на дві 5-денні сесії.
✧ Заняття включають теоретичні й практичні сесії, виїзди у громади для досліджень думки жителів та локальних підприємств.
Попередній графік навчання Школа активістів 2.0 Одещини, Миколаївщини та Херсонщини:
1 сесія: 19-23 серпня
2 сесія: 9-13 вересня

Реєстрація за посиланням:

- Школа активістів 2.0 Одещини, Миколаївщини та Херсонщини: https://forms.gle/BbQPB9EX5KARgtXB9

Якщо у вас лишились питання – пишіть на пошту arrtotg@gmail.com або телефонуйте (050)3181681.

Більше інформації про навчання на сайті: https://www.arr.ks.ua/rozpochinayemo-nabir-na-shkolu-aktivistiv-regionalnogo-rozvitku-2-0/