Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молоді, спорту та культури пройшов відбір та виграв конкурс від ГО "Молодь України"

06.08.2024
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В червні цього року Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля за підтримки управління молоді, спорту та культури пройшов відбір та виграв конкурс від ГО "Молодь України" (@youth.of.ukraine), що реалізується під проводом БФ «Українська освітня платформа» (@ukredplatform) за сприяння донора DCA (@noedhjaelp) з проектом «Змістовне дозвілля молоді».

Працюючи над проектом, ми ставили за мету розширити місцеву молодіжну локацію в парковій зоні та створити імпровізовану глядацьку зону під відкритим небом для комфортного перегляду фільмів, участі у міських заходах, патріотичних концертах та живого спілкування.

Реалізуючи проект, ми отримали змогу не лише покращити умови локації в парку, а й підтримати українських виробників, замовивши у них виготовлення крісел-груш та розкладних стільців. А це в свою чергу, хоч і невеликий, але все ж таки вклад в підтримку вітчизняної економіки в таких складний для нас час.

Частина нашого замовлення вже в місті і ми сподіваємось, що до Дня молоді ми встигнемо створити імпровізовану глядацьку зону під відкритим небом.