Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Приєднуйтесь до 423 окремого батальйону безпілотних систем і станьте частиною команди, яка визначає майбутнє!

02.08.2024
Миколаївська ОВА

Цей підрозділ відточує бойову майстерність і готується до застосування за призначенням у зоні активного проведення бойових дій. Якщо Ви хочете стати частиною команди, яка змінює хід сучасних військових конфліктів, 423 окремий батальйон безпілотних систем якраз шукає нових бійців!

На озброєнні батальйону є FPV-дрони, ударні безпілотні літальні апарати (БпЛА), розвідувальні БпС і наземні роботизовані комплекси. Батальйон складається з військовослужбовців із бойовим досвідом, які передають свої знання та вміння іншим членам особового складу.

Чому варто приєднатися до підрозділу❓

Безпілотні літальні апарати змінюють обличчя сучасної війни. Вони забезпечують швидкість, точність та безпеку, що робить їх незамінним інструментом у протистоянні з ворогом. У цьому батальйоні ви матимете можливість працювати з найсучаснішими технологіями та обладнанням, які допомагають захищати нашу країну.

Майбутнє військових конфліктів, без сумніву, буде пов’язане з подальшим розвитком і використанням БпЛА. Приєднавшись до 423 окремого батальйону безпілотних систем, ви станете частиною цієї революції, отримуючи неоціненний досвід та навички.

Як приєднатися❓

Якщо ви маєте бойовий досвід або бажаєте навчитися новітнім військовим технологіям, зв’яжіться з підрозділом за номер телефону☎️ +380979974188, за яким нададуть всю необхідну інформацію та дадуть відповідь на ваші запитання.

Приєднуйтесь до 423 окремого батальйону безпілотних систем і станьте частиною команди, яка визначає майбутнє!