Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Завершення зміни літнього табору "Лісова мавка"

26.07.2024
КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Прекрасне завершення зміни літнього табору "Лісова мавка" - поїздка на природу для наповнення ресурсами, відпочинку та підбиття підсумків розслаблюючих підтримуючих занять.

Ділилися своїми враженнями, здійсненими очікуваннями, відкриттями та важливими усвідомленнями.

Наші лисові мавки за ці півтора місяці отримали ефективні практики розслаблення, стабілізації емоційних станів, змогли якісно відпочити, набратися сил, отримати підтримку та зворотний зв'язок, що дуже важливо.

Сонце, вода, свіже повітря, спілкування з мальовничою природою нашого краю дуже надихають, дають нам приплив енергії, умиротворення, створюють добрий стан, в якому комфортно перебувати та акумулювати в собі.

За задушевною бесідою обговорювали актуальні теми, плани на майбутнє, ділилися рецептами відновлення після важких душевних переживань.

Вийшло справжнє жіноче коло - яке зцілює, сполучає, наповнює приємним теплом

Так важливо знайти "своїх" людей, які чують тебе, приймають таким, яким ти є, ставляться дбайливо і дарують частинку своєї душі, і ти теж даруєш частинку себе.

Ось таке гарне завершення сезону вийшло, учасниці дякували за чудову нагоду спілкуватися, отримувати корисні навички, займатися у гарних локаціях, насолоджуватися відпочинком.

А зараз канікули!!!

Побачимося восени!