Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 02 по 09 липня 2024 року

10.07.2024
Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

02 липня о 09:42 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля критого ринку сталася ДТП між авто заявника марки ВАЗ 2109 та мотоциклом марки Ліфан. Поліцейські встановлили, що водій автомобілю марки ВАЗ 2109 був неуважним та не стежив за дорожньою обстановкою, не реагував за її змінами, не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1 та допустив зіткнення з мотоциклом Ліфан, внаслідок чого обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На правопорушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст 124 КУпАП.


3 липня о 14:23 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що біля будинку № 7 по вул. Енергобудівників припаркували авто Daewoo у не встановленому для паркування місці. На правопорушника було винесено постанову про адміністративне правопорушення за ст.122 ч.1 КУпАП.


3 липня о 19:59 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що син в стані сп'яніння б'є заявницю, погрожує словесно. В ході проведення перевірки було встановлено, що син заявниці вчинив домашнє насильство психологічного характеру відносно своєї матері. Щодо нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст 173-2 ч.1 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис.


4 липня о 07:09 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що протягом ночі невідоме авто сірого кольору пошкодило припарковане біля будинку авто заявника Інфініті. Прибувши до будинку № 27 по вул. Набережна Енергетиків, поліція встановила, що невідома особа на невстановленому автомобілі здійснила зіткнення з припаркованим за вище вказаною адресою автомобілем Інфініті та залишила місце події. Після встановлення винуватця ДТП щодо нього буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ст 122-4 КУпАП та 124 КУпАП.


6 липня о 15:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що, зі слів свідка, біля під'їзду будинку № 35 по вулиці  Європейській син на вулиці кричить на матір, вчиняє психологічне насильство. Поліція виявила сина та матір, які під час спілкування повідомили, що сварки між ними не було. Поліція винесла щодо сина терміновий заборонний припис, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення вчинення домашнього насильства. Заявниця також відмовилася від будь-яких пояснень та надання своїх анкетних даних.