Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася комунальна нарада

03.07.2024
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У вівторок, 2 липня, у сесійній залі під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка відбулася нарада з комунальних питань. В ній взяли участь керівники комунальних підприємств, начальники управлінь міської ради, старости Костянтинівського та Іванівського старостинських округу та інші.

Після перевірки виконання доручень, наданих на попередніх нарадах, присутні обговорили поточні проблеми. Так, Лідія Паламарчук, директор КП СКГ, доповіла про ситуацію з безпритульними тваринами. На сьогоднішній день гостро стоїть питання з кількістю собак, що утримуються у притулку. Незмінною залишається проблема з працівниками притулку: двох робочих не вистачає на весь обсяг роботи. Пролунав заклик до керівників та працівників комунальних підприємств припинити підгодовувати собак. Це стосується, перш за все, лікарень та двірників. Лідія Паламарчук звітувала про встановлення комплексу дорожніх знаків та табличок «Стоянка більше 30 хв заборонена» на вздовж торгівельних рядів нижнього ринку. За умови співпраці з правоохоронними органами на цьому місці тепер зможуть паркуватися відвідувачі ринку, а не підприємці, що здійснюють на ньому торгівлю.

На нараді обговорювалися проблема впливу частих відключень електроенергії на критичну інфраструктуру громади та шляхи її вирішення. Староста Костянтинівського округу Олександр Черней доповів, що у підприємства КП «Грааль», що обслуговує селище, відсутня техніка, необхідна для усунення поривів трубопроводу.

Технічний директор КП ТВКГ Ігор Дорофєєв доповів про підготовку теплорозподільчих пунктів до осінньо-зимового періоду.

Наприкінці наради керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради отримали низку протокольних доручень з чіткими строками виконання.