Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги батьків багатодітних сімей Южноукраїнської міської територіальної громади!

27.06.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради, зв’язку з початком роботи онлайн системи «Реєстр посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї» і видачу відповідних посвідчень» просить оновити Ваші дані з метою внесення їх до єдиного реєстру.

На сьогоднішній день не оновили дані близько 50 сімей нашої громади, у зв’язку з чим буде припинено їм статус багатодітної сім’ї.

Також, пам’ятайте, що посвідчення дитини з багатодітної сім’ї видається при досягненні нею 6-річного віку, а вклеювання другої фотокартки до посвідчення відбувається при досягненні дитиною 14-річного віку.

У разі продовження строку дії посвідчення, - дитина досягла 18-річного віку та навчається за денною формою навчання у закладі загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти надається довідка до управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради про підтвердження зарахування до закладу освіти або про переведення на наступний курс навчання та підтверджується батьками кожного семестру, до закінчення закладу освіти, але не довше ніж до досягнення особою 23 років.

Звертаємо Вашу увагу, що у разі виявлення невідповідності або відсутності документів, необхідних для внесення до онлайн реєстру, Вам може бути припинено всі види виплат/допомог та знято статус багатодітної сім’ї.

Слідкуйте за оновленням даних в посвідченнях та вчасно звертайтесь щодо внесення відповідних змін до них.

Довідки за телефонами: (05136) 5-55-27 та (098) 893 80 66.