Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги ОСББ та виконавців комунальних послуг: через неподання інформації до Пенсійного фонду про потенційних отримувачів субсидій і пільг, власники житла можуть не отримати виплати

19.06.2024
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Нагадуємо представникам об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та виконавцям комунальних послуг: з 2022 р. на вебпорталі електронних послуг ПФУ (https://portal.pfu.gov.ua/) успішно діє Електронний кабінет управителів, об’єднань та виконавців комунальних послуг. 

Завдяки електронним сервісам, Пенсійний фонд може самостійно обмінюватися інформацією з надавачами комунальних послуг про послуги, які вони надають конкретній родині,  і швидше призначати субсидії. 

Проте частина ОСББ та деякі виконавці комунальних послуг не подають до ПФУ інформацію, необхідну для призначення  житлових субсидій і пільг. Через це мешканці таких будинків можуть не отримати передбачені їм законодавством виплати.

Тож нагадуємо, що, зареєструвавшись на порталі електронних послуг ПФУ, передавати необхідну інформацію можна легко і швидко.

Детальніше - https://www.msp.gov.ua/news/23809.html