Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Керівникам підприємств, організацій та ФОП!!!!

26.09.2023
Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради  звертається до суб’єктів господарської діяльності (керівників підприємств, організацій та ФОП) з проханням  створення на території здійснення Вашої господарської діяльності Пунктів Незламності.

В плани росії входить бажання  залишити жителів України без електроенергії, світла та тепла в холодну пору року. У разі тривалого аварійного відключення електроенергії, Пункти Незламності стануть острівцем безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.

У зв’язку з можливим відключенням світла в осінньо-зимовий період, пов'язаний зі збройною агресією російської федерації, просимо Вас відкрити Пункт Незламності на території Ваших підприємств, організацій, в яких Ваші працівники і жителі міста у разі відсутності електроенергії  зможуть зігрітися, зарядити гаджети, павербанки, ліхтарики, при можливості випити гарячого чаю.

Вимоги щодо розгортання та діяльності Пунктів Незламності у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з припиненням (порушенням) роботи систем централізованого водопостачання, водовідведення, електро-, і теплопостачання (в осінньо-зимовий період) в умовах  воєнного стану визначені постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2022  №104.

Про своє рішення  просимо повідомити виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради до 01.10.2023  письмово для внесення Вашого пункту незламності в перелік Пунктів незламності України.

Довідки за тел. 5-55-17.