Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Інспекція з благоустрою звертається до власників рекламних засобів, що розташовані на території Южноукраїнської міської територіальної громади

17.07.2023
Інспекція з благоустрою Южноукраїнської міської територіальної громади

Інспекція з благоустрою звертається до власників рекламних засобів, що розташовані на  території Южноукраїнської міської територіальної  громади без необхідних дозвільних документів.

Використання та самовільне розміщення ТС та рекламних конструкцій  без необхідних дозвільних документів є порушення статті 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та «Правил  благоустрою забезпечення  чистоти  і  порядку  на території Южноукраїнської міської територіальної громади», затверджених рішенням Южноукраїнської міської ради  від 28.07. 2022 року № 1094.

У відповідальності  із статтею 27 Закону України «Про рекламу» передбачено, що особи, винні у порушенні законодавства про рекламу, несуть адміністративну відповідальність відповідно до закону.

Просимо додержуватися вимог Закону України «Про рекламу» та Порядку  встановлення конструкцій  зовнішньої реклами на території  громаді.