Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Долайте окупантів із Дією

04.04.2022
Міністерство цифрової трансформації України

Не треба володіти якоюсь суперсилою, щоб допомагати українській армії подолати ворога. Пропонуємо 3 дієві методи в застосунку:

  • єВорог

Якщо побачили окупанта чи техніку, передайте інформацію ЗСУ. Так ви допомагаєте нашій армії фіксувати переміщення ворога та знищувати його. Перейдіть у чатбот із головного екрана застосунку Дія або в Telegram https://t.me/evorog_bot та надішліть усю інформацію: де, коли та що саме ви бачили. Чатботом вже скористалося понад 230 тисяч українців, а кожен їхній кадр ЗСУ наблизив нас на крок до перемоги.

  • Допомогти армії фінансово

Для цього достатньо зайти в застосунок, натиснути - Допомогти армії - вказати суму внеску та сплатити. Усі кошти ми перераховуємо до фонду «Повернись живим». Наразі через Дію вдалося зібрати понад 227 млн гривень. За вашої підтримки армія стає міцнішою!

  • єБайрактар

«Цифрове заспокійливе» в застосунку, щоб кожен міг уявити себе оператором популярного безпілотника та знищити окупантів віртуально. За 2 тижні послуги в Дії понад 1,6 млн користувачів зареєструвалися операторами Байрактару.

Допомагайте армії та бережіть себе. Єднаймося, щоб подолати ворога та відсвяткувати перемогу разом!