Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Всеукраїнський баскетбольний турнір на призи ППО ДП «НАЕК «Енергоатом»

29.09.2021
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В період з 24 по 26 вересня в ігровій залі спортивного комплексу «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з баскетболу серед юнацьких команд 2009-2010 р.н.

Вже третій рік поспіль ці змагання організовані на спортивній базі Южно-Українського енергокомплексу за фінансової підтримки профспілкової організації Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія».

Участь в змаганнях прийняли 9 команд, представлених спортсменами спортивних закладів міст Харкова, Миколаєва, Одеси, Херсона та Южноукраїнська.

Треба відразу додати, що рівень підготовки та спортивної майстерності юних баскетболістів, приймаючих участь у турнірі, був дійсно на вищому рівні, бо більшість учасників змагань – вихованці спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву – СДЮСШОР !!!

Місто енергетиків на цих змаганнях було представлено двома юнацькими командами СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС під керівництвом тренера-викладача ВРДтаЮС, майстра спорту України з баскетболу Олексієнко Тетяни Іллівни.

Не дивлячись на досить високу спортивну конкуренцію, южноукраїнські спортсмени змагалися на рівних з усіма командами.

Після 4 зіграних ігор в своїй підгрупі, команда «Южноукраїнськ-1» отримала право боротися за вищі нагороди турніру.

Матч за 3 місце з досвідченою командою м. Одеси (СДЮСШОР ім. М. Литвака) южноукраїнські хлопці, нажаль, програли. Але ця поразка тільки об’єднала нашу команду в єдиному прагненні рухатися далі до майбутніх перемог!

Тож, бажаємо хлопцям та їх наставнику – тренеру-викладачу Олексієнко Т.І. наснаги та спортивних успіхів в майбутньому!

Призери та учасники 3-го традиційного Всеукраїнського турніру з баскетболу серед юнацьких команд 2009-2010 р.н. на призи ППО ДП «НАЕК «Енергоатом»:

1 місце – СДЮСШОР (м. Миколаїв)

2 місце – БК «Політехнік» (м. Харків)

3 місце – СДЮСШОР ім. М. Литвака (м. Одеса)

4 місце – м. Южноукраїнськ-1

5 місце – БК «Херсон»

6 місце – БК «Херсон 2»

7 місце – БК «Миколаїв 2»

8 місце – БК «Миколаїв 3»

9 місце – м. Южноукраїнськ-2

Тренерсько-викладацький склад та адміністрація спорткомплексу «Олімп» УСО висловлює щиру подяку профспілковій організації Державного підприємства «НАЕК «Енергоатом»  та профспілковій організації ВП ЮУАЕС за фінансову та організаційну підтримку в проведенні баскетбольного турніру серед дітей та сподівається на подальшу підтримку у сфері розвитку дитячого та юнацького спорту.