Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося спортивно - розважальне свято «Веселі старти»

13.09.2019
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

11 вересня 2019 року відбулося спортивно - розважальне свято «Веселі старти» на відділенні плавання комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа», завданнями якого були пропаганда здорового способу життя, формування життєво - важливих прикладних умінь і навичок, придбання змагального досвіду і виявлення найсильніших гравців з подальшим їх участю у змаганнях різного рівня.

Змагалися 5 команд по10 учнів. Переможець визначався за найменшою сумою очок, набраних командами у кожному конкурсі згідно з таблицею нарахування.

Команди, що посіли І - ІІІ місця, нагороджені грамотами, найактивніші учасники - призами, наданими управлінням молоді, спорту та культури. Кращими визначені Лазаренко Дмитро, Ковальчук Вікторія, Бобок Дмитро, Ніколаєнко Клим, Саматюк Ілля, Шилов Ілля. За своїх дітей прийшли вболівати батьки.

Бажаємо тренерам - викладачам з плавання Зайцевій Олені Іванівні, Пустовойт Наталії Миколаївні, Богославець Ользі  Валеріївні  талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів. Ви з честю продовжуєте традиції з виховання фізично загартованого та здорового молодого покоління, адже фізичне виховання – це здоров’я нації.