Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулись урочистості та відкриття експозиції  «Ще спала затуманена земля, а небо вже здригалося у злобі…»

23.06.2018
Южноукраїнський міський центр культури та дозвілля

22 червня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулись урочистості та відкриття експозиції  «Ще спала затуманена земля, а небо вже здригалося у злобі…» до Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

На заходи завітали секретар Южноукраїнської міської ради Людмила Дзюбенко, члени  Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Організації ветеранів України на чолі з В’ячеславом Громенко, представники ЗМІ, представники громадських організацій, представники органів місцевого самоврядування, вихованці дитячого табору «Калинонька».

На згадку про всіх, хто звільняв рідну землю від нацистських загарбників і хто загинув під час тих страшних подій, була оголошена хвилина мовчання.

На завершення відбулось покладання квітів до Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни.

До уваги южноукраїнців та гостей міста діє експозиція «Ще спала затуманена земля, а небо вже здригалася у злобі…», на якій представлено ряд фотокопій світлин, друкованих видань та документів часів Другої світової війни 1939-1945 років, які, зокрема, розповідають про початок радянсько-німецького воєнного конфлікту, що було розпочато 22 червня 1941 року.

За довідками з приводу організації екскурсій звертайтеся за адресою:

м. Южноукраїнськ 
вул. Набережна Енергетиків, 12-а

тел. для довідок: (05136) 2-12-71