Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В Южноукраїнську завершила роботу пересувна виставка дитячих робіт «З Надією до Перемоги!»

27.04.2016
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУ АЕС

22 квітня в місті-супутнику Южно-Української АЕС завершила роботу пересувна виставка дитячих робіт «З Надією до Перемоги!». Її експонати подивилися близько 800 южноукраїнців.

Серед тих, хто відвідав виставку - вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, учні 1-9 класів загальноосвітніх шкіл Южноукраїнська, депутати міської ради, представники управління освіти тощо.

Експозиція дитячої творчості в Южноукраїнську під назвою «З Надією до Перемоги!», що тривала майже місяць, проводилася в рамках акції з підтримки воїнів АТО та українських політв'язнів. На ній було представлено малюнки та роботи декоративно-прикладного мистецтва юних мешканців міст-супутників українських атомних станцій - фіналісти творчих дитячо-юнацьких конкурсів ДП НАЕК «Енергоатом», організованих з метою формування естетичних орієнтирів української молоді та сприяння розвитку патріотичної складової в корпоративній культурі Компанії.

У інформаційному центрі ВП ЮУАЕС, де було розгорнуто пересувну виставку дитячих робіт «З Надією до Перемоги!», увазі відвідувачів було запропоновано 56 малюнків і 20 робіт декоративно-прикладного мистецтва. Автори дев'яти з них - юні южноукраїнські таланти.

У інформцентрі крім експозиції дитячих робіт відвідувачі також мали змогу подивитися промо-ролик, що демонструє Южно-Український енергокомплекс з висоти пташиного польоту, та дізнатися про поточний стан справ на підприємстві. А юних южноукраїнців запрошували взяти участь у пізнавально-розважальній програмі, під час якої планується в ігровій формі за допомогою діючих макетів познайомити школярів зі світом атома, різними видами енергії та способами її виробництва.

Про те, як сприйняли мешканці міста-супутника ЮУАЕС пересувну виставку дитячих робіт «З Надією до Перемоги!», говорять вдячні відгуки відвідувачів у Пам'ятній книзі. «Ми підтримуємо вашу ідею з організації таких виставок!», - пишуть учні п'ятих класів середньої школи №4. Серед більш, ніж чотирьох десятків подяк і побажань є і слова шестикласника Яромира Терешкіна, виведені акуратним дитячим почерком: «Усім патріотам України - щастя та здоров'я, а всім українцям – миру!».