Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося нагородження  переможців  та учасників міського конкурсу «Повір у себе, і в тебе повірять інші»

21.04.2016
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

З метою формування світогляду та виховання у дітей  відчуття прекрасного через створення власноруч виконаних творчих робіт четвертий рік поспіль, у квітні, Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – ЮМЦСССДМ) проводить конкурс для дітей з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

19 квітня  у приміщенні ЮМЦСССДМ члени конкурсної комісії підвели підсумки та визначили  переможців  міського етапу  цього конкурсу .

На розгляд комісії було представлено 11 робіт, виконаних  різними техніками (ліплення, бісероплетіння, архітектурно-дизайнерській, аплікації соломкою тощо…).

І місце у конкурсі розділили між собою два учасники   Зовтун Андрій, 16 років (робота «Собор наших душ») та Угнівенко Анастасія, 10 років за роботи «Чарівний будиночок» та «Меблі для ляльок».

ІІ місце у конкурсі посіла Позняховська Ірина, 13 років, ( робота «Смішарик Крош»).

ІІІ місце  зайняла  Верьовкіна Світлана,10 років  за творчу композицію «Бісерний світ»

Керуючий справами Южноукраїнської міської ради Головченко Ірина та запрошені гості привітали  батьків та переможців  конкурсу і  вручили дітям   грамоти, подарунки та солодощі.  

За активність, творчий підхід та креативність  відзначені  й інші учасники  конкурсу.

Найкращі роботи южноукраїнців будуть представлені у м. Миколаєва  для участі у  другому обласному турі конкурсу.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді висловлює щиру вдячність приватним підприємцям Бабичу Віктору Володимировичу та Мілюк Валентині Володимирівни  за спонсорську підтримку у проведенні конкурсу.