Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року»

11.12.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

З 03 по 30 листопада 2015 року проведено ІІ(обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року». Завданнями Конкурсу було виявлення якісно нових форм і методів, технологій організації виховної роботи, авторських педагогічних виховних програм , систем , моделей, обмін інформацією про сучасні науково-методичні та практичні досягнення, участь у реалізації міжнародних та регіональних проектів із проблем виховання.

Для участі в обласному Конкурсі надійшла 21 робота. У конкурсних матеріалах класні керівники продемонстрували власні моделі виховних систем та їх науково-методичне обґрунтування, сучасні інноваційні форми виховної роботи з учнями (квести, дебати, тренінги), авторські програми з проблем виховання, які відображають спільну діяльність учнів, педагогів, батьків, громадських організацій у розв'язанні питань виховної роботи. Наше місто на конкурсі представляла молодий, талановитий, перспективний класний керівник 6(10) – В класу Южноукраїнської гімназії № 1 Єлізарова Вероніка Геннадіївна. За вміння працювати з дітьми, за сучасні підходи у вихованні підростаючого покоління Вероніка Геннадіївна посіла почесне ІІ місце!

Керівництво міста вітає Вероніку Геннадіївну з перемогою і бажає професійних успіхів, міцного здоров’я та особистого щастя, натхнення для майбутніх життєвих звершень!