Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги майстрів перукарської справи, які здійснюють діяльність у салонах - краси та перукарнях міста Южноукраїнськ!

30.10.2015
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 

13 - 14 листопада 2015 року в м. Одеса відбудеться ХVІІІ Всеукраїнський чемпіонат з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2015».

Чемпіонат буде проводитись в особистому та командному заліках.

 

В рамках чемпіонату відбудуться конкурси:

-        авторська жіноча номінація (студенти, учні, юніори) І робота «Студентські будні»,  ІІ робота «Випускний бал»;

-        авторська жіноча номінація (дорослі та юніори) «Сучасне плетення коси»;

-       авторська чоловіча номінація (дорослі та юніори) Hair tattoo. Художнє вистригання волосся;

-      чоловічий та жіночий модний образ FULL FASHION LOOK (вільна тема);

-       жіночий модний образ TOTAL LOOK, тема «Сучасна наречена»;

-       декоративна косметика, чоловіча та жіноча номінації (дорослі та юніори): повсякденний макіяж та фантазійний макіяж і боді-арт за темою: «Квадрат протилежностей».

-       для майстрів з манікюру: класичний манікюр та декоративний френч (дорослі та юніори): І робота – класичний манікюр, ІІ робота – декоративний френч, тема: "Геометрична абстракція".

-      арт-дизайн нігтів (об’ємний дизайн, вільна тема).

Водночас з Чемпіонатом відбудеться XVII міжнародний форум з косметики, нігтьової естетики та перукарського мистецтва «Style & Beauty 2015», в рамках якого працюватиме спеціалізована виставка-продаж обладнання, інструментів та парфумерно-косметичних товарів для перукарень. 

За детальною інформацією щодо проведення та участі у ХVІII Всеукраїнському чемпіонаті з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2015», необхідно звертатися до Оргкомітету ХVІІІ Всеукраїнського чемпіонату з перукарського мистецтва  «Чарівна зачіска 2015» (Укрсоюзсервіс, тел. (044) 226-30-34;  факс (044) 521-22-34; (096)4363185; e-mail : ukrsouzservis@bigmir.net).

Про подання заявки на участі у ХVІІІ Всеукраїнському чемпіонаті з перукарського мистецтва «Чарівна зачіска 2015» прошу проінформувати виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради до 02 листопада 2015 року за тел. 5-62-00 або за електронною адресою: (mycykalena@mail.ru).