Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Закінчилася благодійна акція «Збери дитину до школи»

25.08.2015
Центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді

Закінчилася благодійна акція «Збери дитину до школи», яка тривала з 03 серпня по 20 серпня 2015 року. Мета проведення акції - забезпечити дітей  з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах : вимушених переселенців, сім’ї загиблого в антитеррорестичній операції, багатодітних  родин (всього 4 сім’ї, в яких виховується 9 дітей) канцелярським приладдям

21 серпня в приміщенні Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було вручено шкільне приладдя дітям – дошкільнятам та тим, хто готується стати школярем.

 

Небайдужі жителі нашого міста долучилися до проведення  акції й спільними зусиллями було зібрано: зошити -163 шт., альбомів  для малювання -   11 шт.,  наборів кольорового паперу - 10 шт., обкладинки для книг та для зошитів 32 шт.,   пеналів -2 шт.,   наборів пластиліну - 19 шт., фарби для малювання -  8 шт., лінійки - 9 шт., клей для ручної праці -8 шт.,  набори кольорових олівців - 16 шт., ручки та прості олівці - 44 шт., тощо.

Колектив  Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  висловлює  щиру подяку   підприємцям міста -  Черному В.О.,  Войтко В.А.,   Задорожній Т.Л., мешканцям міста Нікітіній Я.О.,  Коломійцю С.Р. та всім, хто взяв участь у акції!