Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Святкування Дня незалежності України!

25.08.2015
Управління молоді, спорту та культури

24 серпня святкування Дня незалежності України розпочалось зі святкової ходи під  30-ти метровим Прапором України у національному вбранні – вишиванках. Очолили ходу керівники міста та Южноукраїнської атомної електростанції.

 

            Святкування  продовжилось урочистостями на Музейній площі. Зі словами вітання до жителів міста звернувся секретар Южноукраїнської міської ради Дмитро Мірошник,  заступник  генерального директора ВП "Южно-Українська атомна електростанція" Володимир Богатчук. Присутні на урочистостях вшанували пам'ять про героїв, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України хвилиною мовчання.     

Секретар Южноукраїнської міської ради Дмитро Мірошник разом із учасниками бойових дій у зоні АТО Русланом Клименком, Віталієм Фокуляком та волонтером благодійного фонду "Миротворець" Оксаною Місюкевич поклали квіти до Меморіального комплексу Захисникам Вітчизни та пам’ятника Т.Г.Шевченку.  За традицією, паспорт громадянина України урочисто вручено Костянтину Демченку, якому напередодні Дня незалежності України виповнилось 16 років.  Після патріотичного флеш-мобу "Україна понад усе", всі бажаючі разом з артистами на сцені виконали Гімн України у найвеличнішому хорі міста Южноукраїнська.

 

Урочистості продовжились концертною програмою для дітей та дорослих за участю творчих колективів міста та ПК «Енергетик».

 Свою любов до України жителі міста продемонстрували активною участю у міських заходах!