Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Подарунок для дітей з особливими потребами міста

11.12.2014
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

4 грудня з міста Київ було доставлено обладнання для кабінету фізичної реабілітації відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”.

У квітні 2014 року було направлено пропозицію щодо потреби у залученні технічної допомоги від Турецького агентства зі співробітництва та координації при Раді Міністрів Республіки Туреччина (ТІКА) для фінансування проекту „Фізична реабілітація дітей з особливими потребами – крок до повноцінного життя”. Зазначений проект зацікавив координаційний офіс в Україні Турецького агентства зі співробітництва та координації. Почалося співробітництво. Обладнання замовлялося у різних куточках України, і навіть в Польщі. За кілька місяців всі замовлення було виконано.

І от 4 грудня настала мить, коли майже до Міжнародного дня інвалідів діти з особливими потребами одержали подарунок – обладнання для кімнати фізичної реабілітації.

5 грудня все обладнання було розміщене у відділенні. Зусилля, прикладені для придбання обладнання, варті були того, щоб бачити радісні обличчя дітей, які із задоволенням випробовували тренажери та інше обладнання.

Це подарунок не лише для дітей, які проходять реабілітацію у відділенні комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська”, це подарунок для всіх дітей з особливими потребами міста Южноукраїнськ.