Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 24 річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан

20.02.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

15 лютого в актовій залі Южноукраїнської ЗОШ №1 відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 24 річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. З привітальними словами виступили міський голова Євген Квасневський, начальник управління освіти Юрій Сінчук, заступник голови громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Микола Фодченко. На заході були присутні  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, воїни-інтернаціоналісти, представники відокремленого підрозділу «Южноукраїнська атомна електростанція», начальник управління  праці та соціального захисту населення  Ельвіра Гехад.

            Воїнам-інтернаціоналістам були вручені грамоти та подяки. Учні Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1 підготували концертну програму для учасників бойових дій.

          У той же день відбувся мітинг та покладання квітів на Меморіальному комплексі біля Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам з нагоди пам’ятної дати - Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 24 річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. У заході взяли участь міський голова Євген Квасневський, заступник голови громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Микола Фодченко, воїни-інтернаціоналісти, представники відокремленого підрозділу «Южноукраїнська атомна електростанція» та військової частини 3044, представники міських громадських організацій, установ і підприємств міста, начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад.